14 Agt 2017

Lirik lagu terang terangan ochol dhut

Terang-terangan voc. Ochol

disayang ora dilelara iya sun kawin karo sira
dimanja ora.... disengiti iya...
lawase rumah tangga

yen arep milih dunya lagi bengen aja gelem karo kita....
yen arep milih ganteng lagi bengen nagapa ning kita gelem, hoooo hoooo

dudu wong sugih ... sun dudu wong ganteng...
nangapa sira gelem....

reff:
kita wong mlarat ning dalan keciprat
ora nganggo sedan cuma gawa badan
kepanasan keudanan

nanging harga diri wong lanang sing dadi laki
Najan cuma andon ning umae sire
ora sudi yen ati sun dilelara

nyata terang terangan ning kamer wong loroan
kita kudu pegatan najan metu awak abang

16 Jul 2017

Lirik Lagu Tarling 2017 Bebas Perkara

Bebas Perkara...

Aja dianggep wedi kita pisah lan sira
aja disangka ngenes najan pekaya ludes

**
masih mending pisahan sunya urip dewekan
tinembang duwe rabi wani nglawan ning laki

masih mending pisahan....

reff.
apa sih artine kita rumah tangga
yen aran tukaran langka dina belang

luwih bagus berpisah daripada lara
sira dadi rangda kita dadi duda

diantara kita..... bebas perkara.

kembali ke **

lirik tarling terbaru 2017 Judule Laki dadi rabi

lirik tarling terbaru 2017 Judule Laki dadi rabi

endi tanggung jawabe
endi kasih sayange
yen laki mangkat kerja
sering langka ning umah

anak ditinggal miyang
emboke gentayangan
yen laki balik kerja
sering ngadusi bocah

emboke lunga lunga

ref.
anak durung adus emboke uwis capcus
ora sok menggawe sing pentinge otewe
 laki dadi rabi nyetrika betek lan nyuci
tugase ning rabi angger dicebak laki

tek sabar sabari malah nggrogoti ati
lamun dianggeri sun milih ganti rabi

8 Feb 2017

LIRIK LAGU TARLING PUTUS TALI CINTA - DADANG ANESA

PUTUS TALI CINTA - DADANG ANESA

NAJAN PISAHAN
NING BATIN MASIH KELINGAN
KELINGAN KARO PUJAAN
KEBAYANG BAYANG NING LAMUNAN

PENGEN KETEMU BELI
KUAT SUN NANGGUNG RINDU
NING ENDI PUJAAN KALBU
SING LAWAS TAK TUNGGU TUNGGU

REFF

     PUTUS TALI CINTA,, ADUH SAYANG
     KEBAYANG NING MATA
     ORA SANGGUP PISAHAN
     PENGEN SELALU BARENGAN
     KULA KAKANG DEMEN SAMPEAN


SEDIH RASA NING ATI
YEN KELINGAN PUJAANE ATI
APA ORA KELINGAN LAGI WAKTU LOROAN
KAKANG NGOMONG EMONG PISAHAN

LIRIK LAGU TARLING GUBUG DUWUR

GUBUG DUWUR

KELINGAN NING WAKTU MASIH BARENGAN
MIMI NGOMONG AREPAN SETIA
RA BAKAL MIMI NINGGALAKEN
YEN MIMI WIS ANA NING KANA

PIRA LAWASE ORA KETEMU
MAMA RASA MIMI WIS KELALEN
JANJI DI UCAP WAKTU MAU
DUH RASANE BLI KAYA BENGIEN

REFF...

GUBUG DUWUR TENGAH SAWAH
WONG DEMEN RA KETUNGGON
AWAN KATON BENGI KATON
DUH KAYA KENEN LAKA WONG WADON

ADUH MI..MIMI KAPAN BALIKE
MAMA WIS ORA KUAT NYANGGAE
KETEMU MBUH KAPAN WAKTUNE
MUGA MIMI SING KUAT IMANE

...REFF