Ads

8 Feb 2017

LIRIK LAGU TARLING PUTUS TALI CINTA - DADANG ANESA

PUTUS TALI CINTA - DADANG ANESA

NAJAN PISAHAN
NING BATIN MASIH KELINGAN
KELINGAN KARO PUJAAN
KEBAYANG BAYANG NING LAMUNAN

PENGEN KETEMU BELI
KUAT SUN NANGGUNG RINDU
NING ENDI PUJAAN KALBU
SING LAWAS TAK TUNGGU TUNGGU

REFF

     PUTUS TALI CINTA,, ADUH SAYANG
     KEBAYANG NING MATA
     ORA SANGGUP PISAHAN
     PENGEN SELALU BARENGAN
     KULA KAKANG DEMEN SAMPEAN


SEDIH RASA NING ATI
YEN KELINGAN PUJAANE ATI
APA ORA KELINGAN LAGI WAKTU LOROAN
KAKANG NGOMONG EMONG PISAHAN

LIRIK LAGU TARLING GUBUG DUWUR

GUBUG DUWUR

KELINGAN NING WAKTU MASIH BARENGAN
MIMI NGOMONG AREPAN SETIA
RA BAKAL MIMI NINGGALAKEN
YEN MIMI WIS ANA NING KANA

PIRA LAWASE ORA KETEMU
MAMA RASA MIMI WIS KELALEN
JANJI DI UCAP WAKTU MAU
DUH RASANE BLI KAYA BENGIEN

REFF...

GUBUG DUWUR TENGAH SAWAH
WONG DEMEN RA KETUNGGON
AWAN KATON BENGI KATON
DUH KAYA KENEN LAKA WONG WADON

ADUH MI..MIMI KAPAN BALIKE
MAMA WIS ORA KUAT NYANGGAE
KETEMU MBUH KAPAN WAKTUNE
MUGA MIMI SING KUAT IMANE

...REFF

31 Jan 2017

LIRIK LAGU TARLING kepalang demen

kepalang demen - darini

wis kepalang demen kula ning sampeyan
duh kewayang temen lamon putus ning dalan
sumedot rasa ning ati wong demen bli mari mari
arep ngomong sun bli wani watir ora diladeni
wis kepalang demen kula ning sampeyan..

rasa keder ning pikiran ora ketemu sampeyan
yen bli ketemu sedina bayangan katon ning mata
rasa keder ning pikiran ora ketemu sampeyan
yen bli ketemu sedina bayangan katon ning mata
kakang kula demen sampeyan...

back to up

30 Jan 2017

LIRIK LAGU TARLING TENDA BIRU LOSARANG

TENDA BIRU LOSARANG


Kenangan indah masih kelingan
Janjine pasti kula karo sampeyan
Sampe kapan nok masih kebayang
Madu janji ning tenda biru losarang

Nangapa sekiyen langka kabare
Sun arep nyusul aduh isin mareke
Kayang kenen wong demen kelingan bae
Angel pisan mata digawa turune

Reff :

Tenda biru losarang dadi kenangan
Waktu kula demenan karo sampeyan
Tenda biru losarang sing dadi saksi
Selawase kula ora bakal lali

29 Jan 2017

LIRIK LAGU TARLING KAPAN RANGDANE IPANG SUPENDI

KAPAN RANGDANE


WONG DEMEN KELINGAN BAE
SAYANG WIS ANA SING DUWE
RASA PEGEL NGENTENANE
TEK TUNGGU KAPAN RANGDANE

***
SUMPAH MATI DEMI TUHAN
CINTANE BLI BAKAL ILANG
KAKANG WIS PEGEL NGENTENANE
KAPAN BAE NOK RANGDANE

REFF :

NANGAPA ATI BLI DEMEN WONG SEJEN
CINTANE SUCI BLI BISA KLALEN
NOK WONG AYU KAKANG SABAR NGENTENI
SENAJANA SIRA WIS DUWE LAKI

Back to ***