21 Feb 2016

Lirik Tarling Duet Jam Rolas (Jam 12)

LIRIK LAGU TARLING DERMAYU DUET - Jam 12 (Jam Rolas)
Yoyo Suwaryo

Laki-laki:
jam rolas kirim doa ning wong tua
sepi uwong arep mbaca kitap suci
wis lawas kakang due rasa cinta
arep ngomong isiiin kakang bli wani

Perempuan:
ning pesantren tempate luruh ilmu
 lanang wadon nurut printae kiyai
sing bengen kang yoyo tek tunggu tunggu
najan tek tunggu arep ngomong ora wani

Perempuan & Laki-laki:
sekieeen wis teraaang kakang demeen
nok iin kakang sayang

Perempuan:
Lahir batin kula nerima ora isin
Kang ruly kulane cinta

Laki-laki:
kota mekah tempate jemaah haji
  
Perempuan:
 ning arafah tempate sembayang rodoh

Laki-laki:
harta benda kakang ora tek pikiri

Perempuan:
rumah tangga bahagia kita wong loro

20 Feb 2016

Lirik Tarling Dermayu - NGOLETI RABI

NGOLETI RABI

@
SENGSARA URIP SUN KESIKSA
WONG WADON MINGGAT SING UMAH
LAWAS NGULATI DURUNG NEMONI

@@
LANTARAN KURANG EKONOMI
NOK SIRA ORA NYADARI
TANPA PAMITAN NINGGAL WONG LANANG

REFF:
ADUH WONG AYU ANA NING ENDI
ANAKE SIRA SELALU NANGISI

AREP MEKAYA ANGEL NANG BOCAH
KAPAN BALIKE SING DADI EMBOKE
NGOLATI RABI KARO TURUNAN
BARANG KETEMU UWIS KAWINAN

BACK TO: @@